Вести Македонија Ударни вести

МАПАС со акција „Помогни на пензионер денес затоа што тебе утре ќе ти треба помош“

  Под мотото „Помогни на пензионер денес затоа што тебе утре ќе ти треба помош“, МАПАС започнува волонтерска акција која ќе трае од 15 октомври до 15 ноември. Целта на оваа акција е да им се помогне на пензионерите во време на ограничено движење заради заштита од ширење на Ковид-19 вирусот, во обезбедување на секојдневните […]