Categories: Вести, Македонија

Општина Ѓорче Петров обезбеди 428 смарт таблети за учениците за следење на online настава

Во соработка со општествено одговорни копмании, општина Ѓорче Петров обезбеди дополнителни 108 смарт таблети за следење на онлајн наставата. Денеска…

Повеќе