Таткото на Боки 13 осуден на казна затвор од шест месеци

Сподели

Миле Јовановски, татко на Боки 13, e осуден на казна затвор од шест месеци, откако претходно призна вина. Тој беше обвинет за физички напад на свештеникот Виктор Стојчев,објави Фокус.

Обвинетиот Јовановски денеска не беше присутен во судница за да ја чуе пресудата.