Телефонски броеви за пријавување проблеми во „Комунална хигиена“

Сподели

 

ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје, ги известува граѓаните дека сите проблеми и поплаки поврзани со активностите на нивните екипи на терен, собирањето и транспортот на комуналниот отпад, собирањето на кабастиот отпад и расчистувањето на дивите депонии, отсега можете да ги пријават на следните телефонски броеви:

1.     Општина Ѓорче Петров     075/302-273

2.     Општина Карпош               078/421-954

3.     Општина Центар                070/609-001

4.     Општина Аеродром          076/261-383

5.     Општина Гази Баба           072/320-970

6.     Општина Шуто Оризари   075/381-194

7.     Општина Кисела Вода      070/233-740

8.     Општина Бутел                   076/261-446

9.     Општина Чаир                     076/474-369

10.  Проблеми поврзани со собирање кабаст отпад

и расчистување диви депонии   – 072/272819

Дежурниот телефон на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје, 3216 644, исто така останува во функција, од понеделник до сабота, во терминот од 08 до 20 часот.