Вести Македонија Ударни вести

Централниот караван „Најдоброто за мојата општина“ денеска е во Гази Баба

Сподели:

 

Претседателот Зоран Заев ќе биде меѓу граѓаните на Општините Чучер -Сандево и Бутел, а вечерва ќе учествува на граѓанска трибина и промоција на кандидатот за градоначалник и кандидатите за советници на Општина Гази Баба на Плоштадот „Филип 2“ со почеток во 19:00 часот, каде ќе има и свое обраќање.
 
 
 
 
Вториот караван ќе биде во Општина Велес, каде потпретседателот Оливер Спасовски ќе се обрати на граѓанска трибина со почеток во 18:00 часот.
 
Го покануваме вашиот медиум да ги проследи настани, придржувајќи се до ковид протоколите за заштита од коронавирусот.
 
СДСМ, соопштение
Сподели: