Вести Македонија

Твитер удри по Владата по најавата за голема прослава – НЕ САКАМЕ прослави, САКАМЕ АКЦИЈА! СЕГА! Борба против криминалот, корупцијата, подобра економија…

Сподели:

Граѓани на социјалните мрежи реагираат на најавената „граѓанска прослава“ на Владата по повод поканата за почеток на пристапните преговори за членство во НАТО. Прославата ќе се одржи во сабота во 15 градови.

Граѓани револтирано прашуваат колку чини прославата и кој ќе го плати хонорарот на учесниците, а дел од нив владеењето на СДСМ и организацијата на прослави го споредија со владеењето на ВМРО-ДПМНЕ.

 

 

 

Сподели: