Вести Македонија Ударни вести

Ване е првото родено новогодишно бебе во 2023 година

Сподели:

 

Првороденото бебе во Скопје, во 2023 година, се роди на само минута по полноќ на Универзитетската Клиника за Гинекологија и акушерство Скопје.

 

 

Град Скопје на мајката и првороденото бебе во новата година им посака многу здравје и радости, со штедна книшка со 20 илјади денари и пригодни подароци.

За родилката Стојанка Панајотова, Ване е прво дете. На Стојанка и нејзиното семејство Град Скопје им посакува здравје, спокој, среќа во годините кои претстојат, заедно да се радуваат на успесите.

Сподели: