Вести Македонија

ВЕЛИЧКОВСКИ: ПРЕДЛОГОТ НЕМА КОАЛИЦИЈА СО ГРУЕВСКИ ПО ИЗБОРИТЕ, ПРИФАТЛИВ И ЗА ЛЕВИЦА

lp-zname-web

Сподели: