Вести Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денес слави 27 години од основањето на партијата

Сподели:

ВМРО-ДПМНЕ денеска прославува 27 години од постоењето на политичката партија или 124 години од основањето на Организацијата.

„Единствени” е слоганот со кој ќе се одбележи роденденот во 19 часот во Музејот на ВМРО.

Сподели: