Вести Македонија Ударни вести

Втори август – Денот на Републиката е неработен за сите граѓани

Сподели:

 

 

Согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 2 Aвгуст (вторник) 2022 година, Ден на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, информираат од Министерството за труд и социјална политика.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита Денот на Републиката.

.

 

Сподели: