Вести Изјави Македонија Ударни вести

ЗАЕВ: Сега е најважно ОБЕДИНУВАЊЕТО!

Сподели:

 

“Граѓаните пратија порака и ние таа порака мораме да ја слушаме, да ја разбереме и да постапуваме по неа. Народот сака да види подобри резултати, но од спротива се заканува злото. Ние сме борбата против злото. Сите ние, секој од нас.
 
Граѓаните ја бараат нашата мобилизација и ќе ја добијат нашата мобилизација.
 
Граѓаните сакаат земјата и општините да ни одат напред и ние мораме да го дадеме максимумот за тоа да се случи.
 
Влегуваме во вториот круг и во борба за секој еден град и за правецот на нашата земја. Сега е најважно ОБЕДИНУВАЊЕТО”- изјави лидерот на СДСМ, Зоран Заев.
Сподели: