Вести Македонија Ударни вести

Законот за јазиците помина со поделени мислења за фотографијата на челниците на ДУИ по социјалните мрежи

Сподели:

По потпишување на законот за јазиците, фунционерите од ДУИ го прославија официјализирањето на албанскиот јазик.

Лидерот на ДУИ Али Ахмети и вицепремиерот Бујар Османи со слика од вкрстени раце како симбол на двоглав орел .

Сподели: