Заловување на бездомни кучиња во Општина Чаир

Сподели

 

Оваа работна недела (29.08. – 01.09.) ЈП Лајка продолжува со стратешко залување во Општина Чаир. Тимот ќе го залови секое бездомно куче кое го нема поминато хуманиот третман.

Ги охрабруваме граѓаните од општина Чаир доколку имаат бездомно куче кое сакаат да го посочат на тимовите или да го донесат директно во ЈП Лајка, да се јават на 02 256 5859 / 071 219 925 или нека пријават на info@lajka.com.mk

Заловувачкиот тим ќе ги посети следниве локации: ул. Џон Кенеди, бул. Цветан Димов, ул. Дижонска, ул. Втора македонска бригада итн.