Вести Македонија Ударни вести

23. октомври- Денот на македонската револуционерна борба е неработен

Сподели:

Денот на македонската револуционерна борба, 23 октомври 2015 година (петок), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат Денот на македонската револуционерна борба.

Сподели: