Вести Македонија Ударни вести Фото

360 степени: “АКМИС”, сомнежи за паралелно функционирање на системот

Сподели:

Првите податоци на комисијата која ги истражува можните злоупотребите во Кривичниот суд во врска со електронската поделба на судските предмети покажале сериозни прекршувања. Според заменик-министерот за правда, Оливер Ристовски, кој беше во емисијата „360 степени“ на Алсат, постојат сомнежи за паралелно функционирање на системот.

Сподели: