Александар Георгиевски со два настапи во Битола

Сподели

Младиот стенд ап комичар од Битола Александар Георгиевски повторно со комичен настап во родниот град. Овој петок на 5-ти април со почеток во 22 часот во културниот центар Везилка ќе ја насмее битолската публика.
Настанот е веќе распродаден, а публиката е заинтересирана и за втор настап на популарниот G Vision за кој ќе биде наскоро известена.
Александар студира на Правниот Факултет, се бави со фудбал и обожува да пишува хумористични текстови од кои ќе се насмеее публиката.