Изјави Македонија

Андреј Бабиш

Сподели:

andrej

“Според мене условите Турција не може никогаш да ги исполни. Затоа мислам дека тоа е само една таква игра и секако сум против, Турција да има безвизен режим со Европа”.

Андреј Бабиш, потпретседател на чешка влада, министер за финансии

Сподели: