Вести Македонија

Аневски: До Советот на јавни обвинители нема стигнато претставка за обвиненијата за насилствата во собранието

Досега до Советот на јавни обвинители нема стигнато претставка околу обвиненијата на скопското обвинителство за насилствата во собранието, ќе се формира и разгледа предметот кога ќе го добијат, но тоа е работа на јавниот обвинител, изјави претседателот на Советот на јавни обвинители Петар Аневски, пренесува 24 Вести.

Сподели: