Вести Изјави Македонија Ударни вести

Арсовска: Скопје се чисти, екипите на Комунална хигиена Скопје се на терен

Сподели:

 
 
Успеавме да извојуваме уште една победа со цел заштита на јавниот интерес, интересот на скопјани.
 
Скопје се чисти, екипите на Комунална хигиена Скопје се на терен, состојбата во претпријатието е нормализирана.
 
Не дозволивме и нема да дозволиме мафијашки структури заедно со политичкиот смет да наштетат на интересите на македонските граѓани.
 
 
 
 
Она што го ветив пред граѓаните е дека ќе работам чесно и во нивен интерес и ништо нема да ме спречи да го исполнам дадениот збор.
 
Фб статус на Градоначалникот на Град Скопје, Данела Арсовска
Сподели: