Вести Македонија Ударни вести

Автобусите на ЈСП Скопје на линиите 9, 12, 22, 23 и 45 сообраќаат редовно

Сподели:

 

Град Скопје апелира, граѓаните да не веруваат на лажните вести и манипулациите кои во јавноста ги пласираат разни политички групации.

Автобуси на ЈСП Скопје на линиите 9, 12, 22, 23 и 45 сообраќаат редовно и без задоцнување. 

Приватниот превозник „Слобода Превоз“ има обврска да ги почитува договорените обврски од јавен интерес.

Во последниот месец се оценува квалитетот на работењето на приватнитте превозници согласно индикаторите за квалитет на работењето (редовност, хигиена, валидација на билети) поради се почестите поплаки на граѓаните за квалитетот на превозот од страна на приватните превозници, информираат од Град Скопје.

Сподели: