Музика и Филм

Axl Rose како замена на Brian Johnson во AC/DC настапува со скршено стапало (Видео)

Легендарниот фронтмен на групата Guns N’ Roses, Axl Rose по долги години се враќа на сцената,но како замена на Brian Johnson. Како што најавува Axl, AC/DC ќе биде отварачката група на Guns N’ Roses во нивната заедничка турнеја каде што Axl ке настапува за двата бенда,секоја вечер,целата турнеја.

Музика и Филм

Најзабавните факти за “Дали има пилот во авионот?” AIRPLANE (1980)

Снимањето на овој филм чинело 3,5 милиони долари и било потребно да се сними само 34 денови. Премиерата била на 08-ми март, 1980 година.   Името на филмот, на повеќе јазици преведено ги вклучува насловите како: “Летајќи високо”, “Заврзете ги појасите, Ве молам”, “Дали има пилот во авионот”.   Заработувачката, за само два дена од […]