Алтернатива Настани

Д ФЕСТИВАЛ 2016

Сподели:

13151900_720671298073290_5422188561093514407_n

Eдинствениот open-air музички фестивал во Македонија, повторно ги поставува своите шатори на дојранското крајбрежје за своето шесто издание кое ќе се одржува со тридневна програма, од 15 до 17 јули во Дојран.

НАСТАПУВААТ:
SIGMA
Roger Sanchez
Goldie
Dubioza kolektiv
Dub Pistols
Foltin
The Toy Dolls – Official
Чиста Околина
Lollobrigida
Conquering Lion
Hladno pivo (official)
Sethstat Jazz & Mirko Popov
+ многу многу други!

3 дена, 5 бини, повеќе од 150 изведувачи и гости, креативна зона, кино, изложби, плоштАРТ, работилници, перформанси, плажа, рекреација, bubble football и уште многу активности!

ФЕСТИВАЛСКИ ПАКЕТ (целосна програма + камп):
* ПРОМО ЦЕНА (до 6 јули) – 800 денари;
* ПРЕТПРОДАЖБА – 1000 денари;
* ЗА ВРЕМЕ НА НАСТАНОТ – 1200 денари.

Сите информации на: dfestival.mk/bileti/

И оваа година Д ФЕСТИВАЛ создава едно несекојдневно искуство и ја пренесува универзалната порака за љубов и слобода, подготвувајќи за своите посетители многу повеќе од само атрактивна музичка програма и овозможувајќи им воедно да уживаат и бидат дел од уникатната атмосфера.

Повеќе на www.dfestival.mk

Сподели: