Вести Изјави Топ теми Ударни вести

„Дали мирно спиете што не ја кажувате вистината?“- Никола Митревски – Кољо до Вељаноски

Сподели:

 

„Дали мирно спиете што не ја кажувате вистината?“- Никола Митревски – Кољо го праша сведокот Трајко Вељановски за настаните на 27.април во Собранието на РМ.

„Дали вие Вељаноски како претседавач на Собранието и пратениците не си ја завршивте работата, па го вовлековте народот, така е?“

 

Сподели: