Вести Македонија

Денешниот протест на „Шарена револуција“, посветен на Пецко

Сподели:

pecko-na-protest

На стрип-јунакот Пецко ќе биде посветен денешниот протест на „Шарената револуција“, кој ќе почне во 18 часот пред Специјалното јавно обвинителство.

Ваквиот гест на граѓаните е со намера да му се оддаде почест на култниот карикатурист Дарко Марковиќ, кој почина вчера по долго боледување.

http://meta.mk/deneshniot-protest-na-sharena-revolutsija-posveten-na-petsko/

Сподели: