Вести Македонија Ударни вести

ДИК: СДСМ во водство во 41 општина, ВМРО-ДПМНЕ во 14, ДУИ 7

Сподели:

Според последните податоци на Државната изборна комисија кандидатите за градоначалници на СДСМ се во водство или се веќе победници по првиот круг во 41 општина. Наспроти нив кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ се во водство во 14 општини, а на ДУИ во 7 општини.

 

Сподели: