Вести Изјави Македонија Ударни вести

Димитров: Не можеме да си го дозволиме луксузот да ја пропуштиме шансата за ЕУ

Сподели:

 

„Ниту ние, ниту ЕУ не може да си го дозволи луксузот да пропушти шанса за консолидирање на успехот каков што е нашата приказна изминативе две години. Затоа ќе дадеме се’ од себе сите да се уверат во очигледното“.

Изјави, Никола Димитров

Сподели: