Вести Изјави Ударни вести

Димитров: Одма ќе потпишам оставка ако тоа и` помогне на Македонија

Сподели:

-“Одма ќе потпишам оставка, ако мислам дека тоа ќе и помогне на Македонија и дали ќе биде подобра без мене, дали процесот ќе биде подобар без мене. Прашањето на мојата лична одговорност е имаше ли нешто што можеше да го направам, а не го направив и направив ли нешто што не помогна. И без одговорност, ако има ефект мојата оставка да помогне, апсолутно сум спремен во кое било време да ја поднесам, тоа е поголемо од мене.”

Изјави, Никола Димитров во  „Печат на неделата“

Сподели: