Музика и Филм

Доза музика: Тоше ПРОЕСКИ – По тебе

Сподели:

“Да имам огромна моќ, макар и накратко, би направил да исчезне омразата и злото и луѓето меѓусебно да делат љубов”. – Тоше Проески

Сподели: