Алтернатива Настани

ЕДНА МОЖЕ:“One Made” – Подобар свет за самохраните мајки и нивните дечиња

Искоритете го попустот на Gift Box-ови од висококвалитетна, органска, јадлива козметика од One Made во последните 3 дена од месец ноември.

Со купување на козметичките гифт боксови на “Една прави” директно ја поддржувате мисијата на Една може!-подобар свет за самохраните мајки и нивните дечиња и ја стабилизирате одржливоста на единствената активна организација Една може!

Воедно активно допринесувате за зголемување на вработливоста на самохраните мајки во нашата компанија, и со тоа учествувате во креирањето на неприкосновено квалитетните органски, јадливи козметички производи од Македонско потекло.
Еден козметички гифт бокс (универзален, машки, женски, детски clear box…) чини од 360 до 3500 денари, со можност заеднички да го креираме според вашите потреби.
Само за празниците нудиме можност за бесплатни боксови, те, украсувањето ви е од нас. Има можност и за персонализирани честитки.

За повеќе информации обратете се на нашата Facebook страна, на мејлот info@onecan.org.mk или на телефоните 02/5511892 и 071/936497

Сподели: