Фотографија Фотографија на денот

ФОТОГРАФИЈА НА ДЕНОТ: ОХРИДСКО БУДЕЊЕ – Орце СТОЈЧЕВСКИ

Сподели:

 

Првите утрински сончеви зраци, над нашиот бисер, Охридско езеро: Орце Стојчевски

Сподели: