Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Фотографија на денот: Претседателе секоја чест. Вие сте пример за сите функционери!

Сподели:

 

Фотографијата со претседателот Стево Пендаровски, кој патува во прва официјална посета на Брисел, како претседател на Северна Македонија, со комерцијален лет, предизвика посебно внимание кај граѓаните.

Оваа фотографија ќе биде фотографија на денот на ДЕНЕСмагазин.

 

 

Сподели: