Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје со АПЕЛ ДО СИТЕ ГРАЃАНИ!

Сподели:

 

 

Согласно најавите од УХМР и можноста за повторни врнежи на дожд и засилен ветар во текот на денешниот ден, апелираме до граѓаните:

 да го избегнуваат движење по патеки поккриени со дрвја
 да избегнуваат да ги паркираат возилата во близина на дрвја

– Пријавете евентуални штети на бројот 195

– Екипите на Град Скопје ја следат состојбата на терен и истите се подготвени да интервенираат за санација на штетите предизвикани од евентуално невреме.

Сподели: