Вести Изјави Ударни вести

Изјави: Бујар Османи – Не е време да се откријат сите детали околу преговарачкиот процес за спорот со името

Сподели:

-“Не е време да се откријат сите детали околу преговарачкиот процес за спорот со името, се уште четири од клучните седум точки се во фаза на преговори и се бара решение” – рече вицепремиерот за евроинтеграции Бујар Османи кој ја отвори националната трилатерална конференција за „Евроинтеграциите на Македонија и иднината на Европската унија“.

Изјави, Бујар Османи

Сподели: