Вести Изјави Македонија Ударни вести

ИЗЈАВИ: Груевски – Mе повикуваат на распит да одвлечат внимание од скандалозниот договор со Бугарија

Сподели:

“Ова што од СЈО го работат е незаконски, нивниот мандат е изминат и овие предистражни постапки се малтретирање на граѓаните. Но за да не излезе дека одбегнувам да дојдам, дојдов и одговорив на некои прашања кои ме прашаа. Мислам дека ова го прават за да сум тука за да давам изјава пред вас и наместо да се зборува за промена на името што го договара Заев, за непокачување на платите на лекарите, за зголемување на просечната плата, за скандалозниот договор со Бугарија, да се зборува дека јас сум бил во СЈО.”

Изјави, Никола Груевски

Сподели: