Вести Изјави Ударни вести

ИЗЈАВИ: ЛАТАС – Очекувам брутално судење

Сподели:

“Очекувам брутално судење, верувам во судот, но не сум сигурен дека верувам во судијката. Ние го бараме тоа што му беше овозможено на Зоран Заев во неговиот случај „Поткуп“ – да поднесеме жалба за издвојување на докази.”

Изјави, Драган Павловиќ- Латас

Сподели: