ИЗЈАВИ: МЕРСЕЛ БИЉАЛИ

Сподели

ПОВОД: ОБРАЌАЊЕТО НА ЃОРЃЕ ИВАНОВ

72665_525845290798897_619810425_n

“На нормален човек не му прилега да слушне работи што лупа Иванов. Но, едно друго ме загрижува, а тоа е што институцијата Претседател на државата е толку девалвирано што секому во иднина ќе му биде големо понижување и срам да се кандидира. Тоа што го збореше тој, е јазикот на Груевски со дијалект на Иванов, а тоа значи дупли психолошки дефекти. Тие не знаат дека со сила и со армја, самите за 24 часа ќе завршат во ќорка.”