Изјави Македонија

ИЗЈАВИ: Волфганг Ишингер

Сподели:

13432183_1167268296651750_794614764656525474_n

” -И членката на ЕУ, Грција, некогаш мора да направи мал чекор на компромис, за земјата Македонија конечно смее да се вика онака, како што според мене и треба да се вика, имено – Македонија!”

Сподели: