Изјави Македонија

ИЗЈАВИ: ЗОРАН СТАВРЕВСКИ

Сподели:

zoran-stavrevski-se-drzi-za-glava

“Ние сме лудаци, ова што го правиме е ненормално, трошиме за чоколадо, а немаме за леб!!!”

Сподели: