Изјави Македонија

ИЗЈАВИ: ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ

Сподели:

damjan-mancevski

” – Еден од клучните играчи на режимот го напушти бродот што тоне. Зоран Ставрески долго време знаеше дека се уништува економијата и осиромашуваа граѓаните, додека „фамилијата“ се богатеше. Сè има свој почеток и свој крај. Крајот на режимот е блиску. На Зоран Ставрески му посакуваме добро здравје.”.

Сподели: