Изјави Македонија

Јоханес Хајндл

Сподели:

kk

“Мојот став е ист со последното соопштение на високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика, Федерика Могерини. Значи треба државните интереси да се стават над политичките.”

Сподели: