Вести Изјави Ударни вести

Јоханес ХАН: Средбата помеѓу Ципрас и Заев е многу добра вест. Покажува храброст, визија и државништво

„Средбата помеѓу Алексис Ципрас и Зоран Заев е многу добра вест. Покажува храброст, визија и државништво. Решавање на долгогодишниот спор ќе биде добро за двете земји, регионот и Европа“.”

Изјави, Јоханес Хан

 

Сподели: