Вести Македонија Ударни вести

ЈСП на Бадник и Божиќ ќе сообраќа по неделен возен ред

Сподели:

 

ЈСП информира дека утре, среда 6.јануари и четврток 7.јануари, јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред.

Утре, среда, дежурни ќе бидат билетарниците на Зелен пазар и Транспортен центар кои ќе работат од 7 до 19 часот, а од 7 до 13 часот ќе биде отворена билетарницата во Ѓорче Петров.

Во четврток (Божиќ) билетарниците нема да работат.

Сподели: