Вести Македонија Ударни вести

ЈСП: Сезонските линии 58 и 69 од петок се вклучуваат во јавниот превоз

Сподели:

 

ЈСП информира дека од петок (19.06.2020), почнуваат да функционираат сезонските линии 58 (Транспортен центар – Јаболци, Нова Брезница) и 69 (Транспортен центар – Дивље, Катлановско блаце, Кожле).

 ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ/ВРАЌАЊЕ

ЛИНИЈА 58

 Петок и сабота

Транспортен центар – Јаболци во 6.15 ч и 16.30 ч

Јаболци – Транспортен центар во 7.20 ч и 17.30 ч

 Недела

Транспортен центар – Јаболци 6.15 ч и 16.30 ч

Јаболци – Транспортен центар во 7.10 ч и 17.30 ч

ЛИНИЈА 69

Петок и недела

Транспортен центар – Дивље во 5.45 ч и 15.30 ч

Дивље – Транспортен центар во 6.50 ч и 16.35 ч

Транспортен центар – Блаце и Кожле во 17.40 ч

Блаце и Кожле – Транспортен центар во 18.45 ч

Сабота

Транспортен центар – Дивле во 5.45 ч и во 15.30 ч

Дивље – Транспортен центар во 6.50 ч и 16.35 ч

Транспортен центар – Блаце и Кожле во 7.55 ч

Блаце и Кожле – Транспортен центар во 9 ч

 

Сподели: