Алтернатива Настани

Камерен концерт со Борис Березовски во Македонска филхармонија

Сподели:

Камерна сала на Македонска филхармонија, 29. мај, БОРИС БЕРЕЗОВСКИ – ПИЈАНО (Русија), Анна Кондратенко – виолина, Владимир Костов – виолина, Бојан Талески – виола, Александар Котевски – виолончело

Програма:

Р. Шуман: Пијано квинтет оп. 44

А. Балакирјев: „Исламеј“ оп. 18

Е. Григ: 6 Лирски пиеси оп. 54

Сподели: