Вести Изјави Македонија Ударни вести

Кекеновски: Мицкоски глуми дека нема ништо заедничко со Груевски

 

“Актуелното раководство на чело со Мицкоски сака да изглуми дека нема ништо заедничко со поранешниот лидер и премиер, односно, да се прикаже дека Груевски нема никакво влијание врз работата на ова раководство. Доколку беа и доколку сакаат да бидат искрени, тие јавно многу порано ќе се оградеа од него и неговите постапки и немаа да се трудат на сите можни начини да ги стопираат или попречуваат сите исtраги и постапки кои се водат против него и неговите соработници кои и сега се во врвот на партијата.”

Изјава на проф. Кекеновски за “Фокус”.

Сподели: