Вести Изјави Ударни вести

Кекеновски: Се јави Јуда со порака до 8-те Јуди

Сподели:

,,Големиот патриот” на далечинско се јави да ги премислува 8-те јуди и оние останатите кои засега мудро молчат, вагаат и се пазарат. 
Тој ги направи, тој ги збогати, тој им нареди, тој ги заглави, тој ги напушти и сега тој од удобниот апартман во луксузниот хотел ќе ги премислува и ќе глуми патриотизам и загриженост за државата. 
Цццц која мизерија од човек. “

ФБ статус, Јове Кекеновски

Сподели: