Вести Изјави Македонија

Јанкуловска до Груевски: Лесно е далеку од тука да кажуваш што е лесно, а што не

“Кога си далеку од проблемите, на 800км од Македонија лесно е на социјалните мрежи да кажуваш што е лесно а што не е, при тоа амнестирајќи се од сите проблематични одлуки за кои секогаш одговорен е некој друг и игнорирајќи ја реалноста дека Македонија е таму каде што е денес, меѓу другото и заради бројните испуштени шанси во минатото. “

ФБ статус, Гордана Јанкуловска

Сподели: