Алтернатива Настани Ударни вести

Кино Култура: „Сонувани и будни песни“ – Владимир Мартиновски

Сподели:

19 февруари , Кино Култура, 20 часот, Промоција на новата, двојазична поетска збирка наVladimir Martinovski, „Сонувани и будни песни“.

Промотор: акад. Влада Урошевиќ
Музика: Петар Христов
Песните ќе ги читаат Билјана Стојановска и авторот.

Сподели: