Вести Македонија Ударни вести

Киро на 98 годишна возраст по 20 дена го победи Ковид 19

Сподели:

 

Киро на 98 годишна возраст го победи КОВИД-19 на Инфективната клиника. Вели дека не било лесно, но пресреќен е што кризата е зад него.

Неговиот син за сторијата на телевизија Телма се заблагодари на сите вработени, велејќи дека имаме „златен“ персонал.

Како најстар победник кој по 20 дена се излекува од коронавирусот, тој вчера си замина за Демир Капија.

 

Сподели: