Алтернатива Настани

КОНЦЕРТ НА ФАЗИЛ СЕЈ – Охридско лето

0,,16009218_401,00

Црква Св.Софија, Охрид, 10 Август

Фазил Сеј (пијано, Турција)

Сподели: